Μια ζωή χαλάλι για το χαλί

Με την προϊστορία της, που μετράει τέσσερις γενεές, αλλά και με το δυναμικό της παρόν, η Domoral υπηρετεί πιστά εδώ και σχεδόν έναν αιώνα το χειροποίητο χαλί.
Η οικογενειακή εμπειρία που αποκτήθηκε στο πέρασμα του χρόνου σε συνδυασμό με την αγάπη για το χειροποίητο χαλί, ήταν οι κύριοι λόγοι για τους οποίους η Domoral γοήτευσε την ελληνική αγορά, προσφέροντας χαλιά που συνυφαίνει με οικοτεχνίες χωρών της ανατολής, μέσα από συνεχή επικοινωνία και προσωπική επιμέλεια.
Η ποιότητα είναι εφάμιλλη με την ταυτότητά μας, καθώς ελέγχουμε συνεχώς ένα προς ένα τα προϊόντα μας ώστε να διασφαλίσουμε ότι κάθε πελάτης μας δεν θα αποκτήσει απλώς ένα χαλί, αλλά ένα πραγματικό κόσμημα. Για τον λόγο αυτό, συνεργαζόμαστε με δημιουργούς από τα κυριότερα κέντρα παραγωγής στον κόσμο, όπως το Ιράν, η Ινδία, το Πακιστάν, το Νεπάλ και το Αφγανιστάν.
Εξειδικευόμαστε σε χειροποίητα χαλιά από αυθεντικό μαλλί ή μείγματα ινών μεταξιού, αλλά επίσης διαθέτουμε μια πλήρη γκάμα συνθετικών χαλιών μηχανής. Παράλληλα, αφουγκράζοντας τις ανάγκες της αγοράς, έχουμε επεκταθεί και σε άλλες κατηγορίες προϊόντων, όπως υφάσματα, ποδόμακτρα και λευκά είδη, παρέχοντας απεριόριστος συνδυασμούς χρωμάτων, υφής και σχεδίων.
Σήμερα, με τους ιδιόκτητούς μας χώρους των 8000 τ.μ. σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, προσφέρουμε μεγάλη ποικιλία χαλιών απαράμιλλης αισθητικής που ανταποκρίνονται σε κάθε απαίτηση και προσωπική προτίμηση.